Малко повече от седмица ни дели от премиерата на Тор: Любов

...
Малко повече от седмица ни дели от премиерата на Тор: Любов
Коментари Харесай

Наистина ли ще видим Тор гол?

Малко повече от седмица ни дели от премиерата на  " Тор: Любов и гръмотевици ", като билетите са към този момент в продажба за най-нетърпеливите.

Без пердах си признаваме, че и ние нямаме самообладание да забележим какво ни е подготвил Тайка Уайтити. Особено след хвалебствените първи мнения за кино лентата. От посещение на новозеландския режисьор във вечерното предаване на Стивън Колбърт разбираме, че ще има една огромен изненада.

Още в филмовия откъс се вижда по какъв начин Тор е изправен на нещо като съд пред Зевс (Ръсел Кроу). И след единствено едно махване на ръката на Зевс, Тор остава както майка го е родила. Но долната част от тялото му е замъглена, несъмнено.

Е, от думите на Уайтити излиза наяве, че във кино лентата този метод няма да бъде употребен и ще забележим задните елементи на Тор в цялостния им искра. В изявление за Variety пък Крис Хемсуърт споделя, че е била негова фантазия да си покаже дупето във филм за Тор.

Според него още от първия филм, когато си е свалил тениската, се е родила концепцията да остане изцяло гол. Е, досега това по този начин и не се случваше, само че 10 години по-късно очевидно ще му се получи. В изявлението с Колбърт, Тайка Уайтити споделя също, че в " Тор: Любов и гръмотевици " има много неща и от митологията.

Като да вземем за пример голям викингски транспортен съд, който се носи из Космоса, теглен от великански кози. Е, след тези кози вече и на най-търпеливите не им остана самообладание да гледат филма...
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР